Întrebări frecvente

Orice persoană cu vârstă minima de 18 ani, împliniți până la data începerii Campaniei, care lucrează la data începerii Campaniei în funcția de curier conform codului de clasificare a ocupațiilor din Romania, COR 2017. Doar clipurile înscrise de participanți intră în concurs. Cele opt clipuri prezentate de către noi nu participă la concurs.
În momentul în care ai încărcat unui clip video, acesta va fi supus unei etape de moderare, urmând să primești un e-mail de confirmare în momentul în care devine vizibil pe site.
Poți încărca maximum 5 clipuri pe durata concursului. Vom lua in considera primul clip încărcat într-o săptămână de concurs pentru tragerea la sorți săptămânală. Pentru că știm că poți avea multe de povestit, poți înscrie o poveste nouă și să participi la următoarele extrageri săptămânale fără să depășești 5 înscrieri pe durata concursului.
Poți să share-uiești povestea ta prin butonul dedicat Facebook Share sau trimițând direct linkul paginii tale primit pe e-mail în momentul în care devine vizibil pe site. De fiecare dată când un prieten folosește butonul dedicat pentru aplauze din pagina poveștii tale contorizăm numărul total. Fiecare prieten îți poate acorda maxim 50 de aplauze la un singur clip.
Poți participa la următoarele trageri la sorți dacă încarci o nouă poveste în următoarele săptămâni de concurs.
Premiile săptămânale, constând în 9 kit-uri de curier, se vor acorda prin trageri la sorți organizate săptămânal prin mijloace electronice din toate poveștile înscrise cu success pe site în fiecare săptămână de concurs.Premiul cel mare se va acorda poveștii care strânge cele mai multe.